Hartelijk welkom op onze website en fijn dat je even kennis wil maken met ons.

Wij zijn Monique Berends en Yvon Kraaijenzang, drijvende krachten achter schuur1708. In ons dagelijkse leven zijn wij werkzaam in de zorg en naast die werkzaamheden zijn we helemaal verknocht aan alles wat mooi is uit grootmoeders tijd. Niets is ons dan ook te gek om stad en land af te reizen naar steeds weer leuke dingen om ons assortiment aan te vullen. Het is eigenlijk een uit de hand gelopen hobby geworden die we heel graag met anderen willen delen. Daarom hebben we ook ons assortiment, bestaande uit een mix van Franse, Engelse en Oer-Hollandse brocante uitgestald in Schuur1708.

Dat wil je niet alleen lezen, dat moet je vooral zien. Het gaat niet om een gewone schuur maar om een authentieke schuur met een entourage en sfeer waar je U tegen zegt en je vingers bij af te likken zijn. Genieten van alle moois en een ontvangst waarbij gezelligheid, humor en vrolijkheid de boventoon vieren. De schuur hoort bij de boerderij De Beukelaar in Teuge en die naam komt sinds 1708 in de geschiedenisboeken voor.

Om nader kennis te maken en alle moois wat we te bieden hebben te bekijken en te kopen, nodigen we je van harte uit in onze schuur1708 waarin je zult zien wat je niet had verwacht.

 De koffie/thee staat altijd klaar.

Yvon en Monique